Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Foder/allergi/kräsen

Jag har en sibirisk katt på snart 1år, hon har gått under utredning för mkt kli i ena örat och även mkt smuts i det. Det har varit mkt svårt o bli av med det. Efter blodprov så såg man att hon hade allergi mot 3 olika saker. Sig själv, mögel och en till grej var hon allergisk mot. Rådet från den veterinären var att prova allergifoder. Då hon är en väldigt kräsen kisse så är det svårt att hitta foder till henne. Hon går nu på royal Canin kitten och royal Canin exigent, då detta är dem enda hon äter. Har ni några tips på allergi vänligt foder för mkt kräsna katter??

Mvh Matilda

Karin svarar

Hej Matilda Tyvärr finns det inget foder som fungerar för alla kräsna katter. De är mycket individuella i vad de tycker om. Ett foder som är mycket bra för allergiska katter och som många tycker om är Hill's d/d venison. Det finns som både torrfoder och burkmat. Ett annat bra foder är Specific Allergy Management Plus (F-omega-D-HY). Hoppas att något av dessa skall passa henne!

Taggar

Specific/Hundfoder Specific/Kattfoder Katt/Allergi Katt/Kattfoder Katt/Veterinärfoder Specific™ Allergy Management Plus FΩD-HY Specific Katt

Fler frågor och svar om Specific™ Allergy Management Plus FΩD-HY

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever