Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Hundfoder

Jag har två friska hundar, en border collie 9,5 år och en mellan pudel 6 år, ej arbetande men aktiva. De har Specific adult se en tid tillbaka men efter senaste påsen blir de inte mätta. Ffa border collien är uthungring, jag har givit mer, då har han gått upp i vikt. Avföringen är lös. Jag vet att Specific byter buljong, kanske nåt sånt?
Hur som så tittar jag på alternativa foder och det är en hel vetenskap ser jag. Jag vill ha ett bra 'rent' foder, utan en massa spannmål (vete), bra för leder och päls och skelett- med Omega, som är mättande utan att vara viktökande. Har tittat på Brit, men ser inte att det har omega, tittat på Royal Canin medium digestive för brodern och poodle adult för pudeln, Carrier?
Kan jag få råd och hjälp i denna djungel?
Mvh Katarina

Linnea svarar

Hej Katarina! Det är inte helt lätt att hitta rätt i foderdjungeln. Du kan t.ex. prova Profine Adult Chicken and Potatoes som jag tror framförallt kan passa bra till din lite äldre border collie men kan även fungera utmärkt för din pudel. Du kan också välja att ge t.ex. Brit Care men lägga till fettsyror (t.ex. Dr Baddakys omega-3). Det är oftast bättre att ge fettsyror extra på maten eftersom fettsyrorna i foder är förhållandevis ljus- och luftkänsliga och lätt förstörs efter påsens öppnande. Det är också lättare att få en högre dos fettsyror till hunden om man ger som tillskott. Om dina hundar inte verkar bli mätta på sitt foder kan man prova att ge rivna morötter som tillskott för lite extra fibrer. Hoppas mitt svar kunde hjälpa dig något! Vänliga hälsningar

Taggar

Specific/Hundfoder Specific/Kattfoder Hund/Hundfoder Hund/Friskfoder Specific™ Adult Medium Breed CXD-M Specific Hund

Fler frågor och svar om Specific™ Adult Medium Breed CXD-M

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever