Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Torrfoder till steriliserad hankatt

Hej. Vi har en 8 år gammal steriliserad hankatt som har frisk aptit och har ätit Appetite control under ett antal år. Vi brukar köpa 10 kg-förpackningar och undrar vilket foder som är lämpligt att fortsätta med (han är lite rund om magen men mår bra).

Anna svarar

Hej! Jag gissar att du syftar på Royal Canin sterilised appetite control? Om detta foder har fungerat bra hittillls och ni tycker det räcker för att hålla honom i lagom hull och han mår bra i övrigt så skulle ni kunna testa samma foder fast i seniorvarianten istället som heter Royal Canin sterilised appetite control 7+. Det finns dock inte i så stora förpackningar som 10kg. Det gör däremot det fodret som heter Royal Canin sterilised 7+. Om du upplever att det inte är tillräckligt bantningsorienterat så kan du antingen välja mindre förpackningar av ovanstående förslag, eller byta till ett mer bantningsorienterat foder såsom Hills prescription diet feline metabolic (8kg säck) eller Specific weight reduction FRD (7,5kg säck). Hoppas mitt svar var till nytta!

Taggar

Royal Canin/Hundfoder Royal Canin/Kattfoder Katt/Kattfoder Katt/Friskfoder Royal Canin Sterilised Appetite Control Royal Canin Katt

Fler frågor och svar om Royal Canin Sterilised Appetite Control

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever