Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Min hund som är smal

Hej min blandras hane som är 1 år gammal äter bra men går inte upp i vikt han är ganska så mager och jag har fodret carrier till valpar då jag tänkte att han skulle gå upp mer i vikt och det har hjälpt lite men jag tänkte fråga ifall jag ska köpa den som är till aktiva hundar ist? han är mellan stor och är en blandning mellan collie , kelpie och finsk lapphund.

Anna svarar

Hej! Upplever du att han är frisk och har bra mage etc? Smala hundar kan vara smala pga ett högt energiförbruk, men de kan också vara smala pga exempelvis ett matsmältingsproblem, mask eller en annan sjukdom. Så om han inte verkar helt frisk eller om han inte går upp i vikt trots foderbyte bör du boka tid för undersökning hos veterinär. Exempelvis kan du prova varianten för mer aktiva hundar eller ge ett foder för högförbrukande hundar såsom Specific CAD, eller Royal Canin Endurance. Alternativt kan du ge tillskott av fryst färskfoder istället eller som komplement vid sidan av hans foder såsom exempelvis Vom og hundemat active. Lycka till!

Taggar

Royal Canin/Hundfoder Royal Canin/Kattfoder Hund/Hundfoder Hund/Friskfoder Royal Canin Sport Life Energy 4800 Royal Canin Hund

Fler frågor och svar om Royal Canin Sport Life Energy 4800

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever