Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Foder

Hej! Jag skulle vilja ha hjälp att hitta ett nytt foder till min hund. Jag har en okastrerad hane på 6år som är en bordercollie. Han äter just nu royal 4300 de har funkat okej men inte riktigt bra så bra som jag önskat och nu tycker jag är för mager igen. Han är oerhört kräsen och har en känslig mage. Han är en sällskaps hund som följer med när matte rider och på promenader, löpturer. Alltså normal aktiv skulle jag nog säga.
Har ni något tips eller förslag till mig?

Mvh Mikaela och Zeb

Anna svarar

Hej! Kombinationen kräsen och känslig mage kan vara svår att balansera eftersom de flesta högenergifoder kan trigga igång magbesvär på en känslig hund om man har otur. Men kanske är problemet mer din hunds aptit snarare än hans aktivitetsnivå? Kanske skulle du testa ett foder med hög smaklighet? Har du testat exempelvis Orijens foder? Eller så kanske färskfoder vore något att testa för din hund? Vom og hundmats Fullfoder kanske vore lämpligt att testa under en period? Ofta gillar kräsna hundar färskfoder och vom og hundmat har dessutom lite mer energirika varianter och en del hundar med känslig mage fungerar fint på Vom og Hundemat. Man kan även ge färskfoder som topping på vanliga maten för att öka aptiten. Hoppas mitt svar var till hjälp!

Taggar

Royal Canin/Hundfoder Royal Canin/Kattfoder Hund/Hundfoder Hund/Friskfoder Royal Canin Sport Life Energy 4300 Royal Canin Hund

Fler frågor och svar om Royal Canin Sport Life Energy 4300

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever