Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Hård i magen, vad göra?

Har en dvärgschnauzerhane på drygt ett år, som jag sedan i våras utfodrat enligt anvisning på förpackningen. (Vi tillsätter drygt 1dl vatten varje måltid)
Jag tycker att han periodvis är mycket hård i magen, vad göra?
Foderbyte känns inte helt rätt då vi är vana med denna sort.
vänligen Pia och "Mini"

Karin svarar

Hej Pia Om du upplever att Mini är alltför hård i magen så kanske inte fodret är det allra bästa för honom i alla fall? Det är ett mycket bra foder, men vad som passar den enskilda hunden är ju individuellt. Är Mini själv besvärad och får ont av att han inte kan få ut avföringen? Annars kanske det inte är någon fara. Jag tycker det är mycket bättre att hitta ett foder som passar än att hålla på och tillsätta olika kosttillskott osv för att få avföringen normal så om du inte tycker det fungerar med det foder du ger nu tycker jag att du helt enkelt skall prova något annat i alla fall. Om du inte vill byta märke kanske du kan prova Pro Plan Small & Mini Adult Digestive Comfort istället. Det är Pro Plans foder för små hundar med känslig mage. Annars kan du tex ge Hill’s Science Plan Canine Adult Small & Miniature. Hoppas detta var till hjälp!

Taggar

Purina Pro Plan/Hundfoder Purina Pro Plan/Kattfoder Hund/Hundfoder Hund/Friskfoder PRO PLAN® Small & Mini Adult - OptiBalance® Purina Pro Plan Hund

Fler frågor och svar om PRO PLAN® Small & Mini Adult - OptiBalance®

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever