Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Foder for en labrador

min labe har nyss fyllt ett ar och fyra manader och jag undrar vilka foder ska jag ge han? vill ha den basta for hans alder och den basta som passar han!

Anna svarar

Hej! Han kan gå över till ett vuxenfoder nu. Om han fungerat fint på sitt juniorfoder så hade jag fortsatt med samma men versionen för vuxna hundar. Förutsatt att han ätit ett kvalitetsfoder. Om han har tendens att gå upp i vikt hade jag valt en light version och hållit noga koll på vikten. Det viktiga med foder är att välja ett foder som har hög kvalitet och innehåller det hunden behöver för sin storlek och ålder och anpassat efter vikt/aktivitetsnivå. Hunden ska vara fin i hullet, pälsen och avföringen. Dessutom är det bra om hunden tycker fodret smakar ok. Det finns jättemånga bra foder att välja bland som skulle kunna passa en ung labbe. Några exempel skulle kunna vara Royal Canins Labrador/Labrador Retriever Sterilised, Science Plan Canine Adult Healthy Mobility Large Breed, Eukanuba Labrador, Pro Plan Adult Large Robust. Lycka till!

Taggar

Purina Pro Plan/Hundfoder Purina Pro Plan/Kattfoder Hund/Hundfoder Hund/Friskfoder PRO PLAN® Large Adult Robust - OptiBalance® Purina Pro Plan Hund

Fler frågor och svar om PRO PLAN® Large Adult Robust - OptiBalance®

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever