Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Kastrerade katter

Hej
Vilket blötfoder av era foder går att ge till en kastrerad ung katt?
Jag undrar om metabolic går att ge till kastrerade katter. Jag har en katt som lättare går upp i vikt och en som har svårare att gå upp. Jag vill även ge ett bra foder då dom är kastrerade. Ett foder som är till för just katter med detta tillstånd (kastrering)
Tacksam för snabbt svar
Mvh
Ellen

Elin svarar

Hej Ellen! Alla blötfoder för vuxna katter går att ge till kastrerade katter. Det går bra att ge metabolic till kastrerade katter, och det kan absolut vara ett bra alternativ till din katt som har lätt att gå upp i vikt. Om du vill att våtfodret ska vara speciellt utformat för kastrerade katter så hittar du de som vi saluför på den här länken https://vetzoo.se/katt/kattfoder/friskfoder#konsistens=vatfoder&typ=kastration&kategori=katt.12&kategori=kattfoder.74&kategori=friskfoder.75 Det kan vara svårt att låta katterna ha fri tillgång till mat om det är en som tenderar att gå upp i vikt och en som istället är lite smal. Då är det oftast bättre att utfodra på fasta tider, t ex 2-3 ggr om dagen, och att mäta upp mat så att varje katt får så mycket som den behöver vid sin måltid. Jag hoppas att detta var svar på dina frågor!

Taggar

Hill’s/Hundfoder Hill’s/Kattfoder Katt/Kattfoder Katt/Veterinärfoder Prescription Diet Feline Metabolic Portionspåsar Hill’s Katt

Fler frågor och svar om Prescription Diet Feline Metabolic Portionspåsar

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever