Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Hundfoder

Hej! Vi har en bordercollie och en blandras som är schäfer, rottis och Malle. Blandrasen har allergiproblem med huden, typ eksemaktigt, blir som små sår. Vad rekommenderar ni för foder till honom? Han är 11 år. Vad rekommenderar ni för torrfoder till bordercollien? och hon är frisk, hon är 1 år och sex månader. Vore tacksam för svar.
Med vänliga hälsningar
Eva.

Ylva svarar

Hej Eva! Till din blandras skulle jag absolut tycka att det klokaste vore att välja ett veterinärt allergifoder, helst i samråd med en veterinär som undersökt honom. Exempel på bra allergifoder är z/d från Hills, Anallergenic och Hypoallergenic från Royal Canin. Gemensamt för dessa foder är att de är hydrolyserade vilket är det bästa sättet att säkerställa att fodret ej inehåller protein din hund reagerar negativt på. För din friska Bordercollie så finns det nästan oändligt många alternativ. Orijen Dog Orginal är absolut ett bra bud, Specific Adult Medium Breed CXD-M är ett annat. Lycka till!

Taggar

Hill’s/Hundfoder Hill’s/Kattfoder Hund/Allergi Hund/Hundfoder Hund/Veterinärfoder Prescription Diet Canine Z/D Hill’s Hund

Fler frågor och svar om Prescription Diet Canine Z/D

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever