Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Viklet hunfoder?

Jag har en labradortik på 17 månader. Jag funderar på vad som är bäst foder för henne.Ibland kräks hon galla och det låter väldigt mycket i hennes mage. Knorrar och gnäller. Hon äter gärna andra hundars bajs när vi är ute men blir inte dålig i magen. Det blir hon däremot av grisöron och vanliga tuggben. Jag tittade på Hills i/d men vad rekommenderar ni?

Ylva svarar

Hej! i/d från Hills och gastrointestinal från Royal Canin är två foder som är till för hundar men mycket känslig mage och dessa foder är inte på något vis farliga att ge under långa perioder (kan i princip ges livslångt om man ej har andra problem). Det låter som om att hon ofta blir dålig när hon får annan mat (godis) än sitt foder och då är det förståss viktigt att tänka på att det inte finns något foder som kan göra att man börjar tåla grisöron/ben. Alltså är det viktigt att inte bara tänka på vilket foder man ger men att man inte ger sådant hon inte tål vid sidanav. Ge henne den vanliga hundmaten som godis, alternativt allergi godisar (hypoallergenic treats) då de flesta hundar brukar tåla dessa. Det är också möjligt att prova t.ex. Digestive Care från Royal Canin som fungerar bra för de flesta hundar Lycka till!

Taggar

Hill’s/Hundfoder Hill’s/Kattfoder Hund/Mage och tarm Hund/Hundfoder Hund/Veterinärfoder Prescription Diet Canine i/d Digestive Care Hill’s Hund

Fler frågor och svar om Prescription Diet Canine i/d Digestive Care

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever