Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Foder val

Hej!Min hund har skölkörtel underproduktion och går nu på levaxin.Hon har haft problem med urinvägsinfektioner och sebbore.Hennes päls är fet och fullt med mjäll.Hon äter antibiotika för det just nu samt har hon shampoo.Hon tappar otroligt mycket päls.jag undrar nu om det finns någon foder som skulle vara hjälp till henne.Det verkar som hela hon är i obalans.Och vad skulle ni rekomendera.Hon har ätit Färskfoder,Standart och James beloved.Hon är inte förtjust i James Beloved.Jag funderar om man ska ge henne vetrenär foder.skulle det hjälpa hennes hud och päls?.Hon är 7år amstafftik.Har lätt att gå upp i vikt.hon får inte äta fett.Mvh caroline.Hennes mage är bra.

Karin svarar

Hej Caroline Det låter som din hund och du har det rätt jobbigt. Men nu när ni fått reda på att hon har problem med sköldkörteln och hon får medicin för det så kommer det troligen bli bättre med flera av problemen. För underfunktion på sköldkörteln kan ge både seborré, fet päls, mjäll, urinvägsinfektioner och viktökning. Jag tror att ett bra veterinärmedicinskt foder för hundar med hudproblem vore bra, tex Hill's Prescription Diet Canine d/d Duck & Rice eller Specific Omega Plus Support CΩD. Lycka till!

Taggar

Hill’s/Hundfoder Hill’s/Kattfoder Hund/Allergi Hund/Hud och päls Hund/Hundfoder Hund/Veterinärfoder Prescription Diet Canine d/d Duck & Rice Hill’s Hund

Fler frågor och svar om Prescription Diet Canine d/d Duck & Rice

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever