Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Foder mops

Hej! Har en mopstik på 3,5 år som har problem med gasig mage och lite kli och klåda som ju är vanligt bland just mopsar. Just nu äter hon Royals mops torrfoder vilket funkar toppen på magen men inte huden. Finns det något foder som funkar för både känslig hud och mage?
Mvh Anneli (och Betty)

Elin svarar

Hej Anneli och Betty! När hunden har problem med både mage och hud så misstänker man ofta att det kan finnas en allergi/överkänslighet bakom problemen. Jag tycker därför att du ska boka besök till veterinär som är duktig på hudproblem (se till att få en veterinär som har extra utbildning inom hudproblem med en gång, det är värt att betala lite extra för). Jag tycker inte att du ska byta foder innan besöket till veterinären. Försök däremot fundera på vad hon ätit tidigare i sitt liv och se om du kan få fram innehållsförteckningar på den maten och godiset, det kan underlätta för veterinären. Fram till besöket kan ni prova att schamponera med milt, klådstillande schampo (glöm inte att skölja ur noga) det kan hjälpa klådan att lugna sig. PRova t ex allermyl Allermyl Schampo Lycka till!

Taggar

Hill’s/Hundfoder Hill’s/Kattfoder Hund/Allergi Hund/Hud och päls Hund/Hundfoder Hund/Veterinärfoder Prescription Diet Canine d/d Duck & Rice Hill’s Hund

Fler frågor och svar om Prescription Diet Canine d/d Duck & Rice

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever