Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Klippmaskin

Hej
Jag har en Bichon Havanaise som vi nu mera klipper, men pälsen är ullig och ibland när vi inte klippt på ett tag lång, vilken klippmaskin rekomenderar ni? Nu har vi testat med en vanlig Philips klippare som jag använder men det funkar inte alls.

Med vänlig hälsning Klas

Elin svarar

Hej Klas! Om ni klipper hela er hund med klippmaskin så skulle jag rekommendera att ni köper en ordentlig klippmaskin, titta t ex oster slim eller liknande på den här länken: https://vetzoo.se/sok?q=oster+klippmaskin välj sedan skär efter hur mycket päls ni vill att er hund ska ha kvar efter klippningen, kom ihåg att om hunden är mycket tovig kommer ni att behöva använda ett skär som klipper kort (lämnar runt 1 mm) för att få bort tovorna, annars orkar skäret inte igenom tovorna. Kom också ihåg att hunden alltid behöver vara nybadad och torr och helst genomkammad när ni klipper! Om ni är osäker på vilka skär ni ska ha kan det vara en god idé att först lämna in er hund på hundtrim en gång och passa på att fråga vilka skär som de använde där för att få hunden att se ut så som ni vill ha den! Jag hoppas att detta kan vara till hjälp!

Taggar

Hund/Skötsel Hund/Klippmaskiner och tillbehör Katt/Skötsel Katt/Klippmaskiner och tillbehör Kanin/Skötsel Kanin/Klippmaskiner och tillbehör Oster A6 Comfort Klippmaskin Oster Hund Katt Kanin

Fler frågor och svar om Oster A6 Comfort Klippmaskin

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever