Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Rengöring

Jag har använt malacetic våtservetterna i hudvecken (vulva) och det görde jag på själva slemhinnorna för att inuti fanns lite vit sekret. Fråga är vilka produkter kan använda för hennes slemhinnorna, där samlar lite vit svamp eller sekret som gjord att min hund kliar där och slika där? (malacetic wipes svider där).

Elin svarar

Hej! Försök att röra slemhinnorna så lite som möjligt. Om din hund har flytning från vulva så kan det vara ett tecken på problem med t ex livmodern, och då är det klokt att söka veterinär för hjälp. Om det är mycket lite vit-grått gegg i vulva så kan det vara normalt, och det behöver inte tvättas bort. Om man tvättar mycket i vulva med ämnen som kan irritera kan det göra att det kliar. Om du behöver använda något på slemhinnorna så är koksaltlösning mest skonsamt. Om hon slickar och kliar i själva vulva så är det klokt att söka veterinär för undersökning, hundar som slickar mycket i vulva kan ha problem med t ex livmodern, urinvägarna eller ha en inflammation i vagina. Lycka till!

Taggar

Specific/Hundfoder Specific/Kattfoder Hund/Allergi Hund/Skötsel Hund/Sköljvätskor Katt/Allergi Katt/Skötsel Katt/Salvor, krämer och spray MalAcetic Våtservetter Specific Hund Katt

Fler frågor och svar om MalAcetic Våtservetter

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever