Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Viktuppgång

Hej!
Bedriver kennelverksamhet av rottweiler. Vi har under åren testat olika foder till våra hundar. Samtliga hundar lever ett mycket aktivt liv med fysisk motion i form av långa promenader, spårträning och skyddsarbete. Två av våra unghudar har under ett halvår ätit Brit Active, med detta tycker jag att dom har varit dåliga i magen i form av lös avföring till och från samt inte följt kurvan i viktuppgång som dom borde. Inga sjukdomar finns så vitt jag eller vår veterinär vet. Vi avmaskar regelbundet och skickar in prov till SVA varje år. Vi vill inte hålla på att byta foder mer än nödvändigt utan vill hitta ett foder med hög kvalité, prisvärt och där hundarna går upp i vikt som dom ska för att sedan hålla oss till det.
Är lite nyfiken på Magnussons foder och undrar om ni tror att det skulle vara ett vettigt val för hundar som lever ett mycket aktivt liv där vi vill utveckla vikt/muskelmassa samt se att dom mår bra i magen?
Mvh
Peter
Celso Prio Rottweiler Kennel

Elin svarar

Hej Peter! Jag tycker personligen att Magnussons känns som ett bra foder, många hundar mår bra av det (jag har också periodvis gett det till min egen hund) och deras koncept känns väldigt trevligt, så jag tror absolut att det kan vara ett alternativ för er. Med vänlig hälsning

Taggar

Magnusson Petfood/Hundfoder Hund/Hundfoder Hund/Friskfoder Magnussons Aktiv Magnusson Petfood Hund

Fler frågor och svar om Magnussons Aktiv

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever