Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Foder till katt

mina katter är väldigt kräsna på foder. de äter helst vått foder, men det är svårt att hitta något som de vill äta . varför finns det inte små provpåsar som man kan prova om dom äter, nu får man slänga en massa i onödan. hälsn. viola kattälskare.

Anna svarar

Hej Viola! Jag har stor respekt för att det är tråkigt att behöva kasta mat som en kräsen katt ratat. Förhoppningsvis kan en annan katt äta upp den istället för att maten inte går till spillo åtminstone? Tyvärr så är våtfoderförpackningarna redan idag väldigt små sk portionsförpackningar. Mitt råd är att du försöker testa lite olika varianter (smak/konsistens/temperatur) och komma fram till några stycken som din katt accepterar. Det kan vara svårt att beställa enstaka portionsförpackningar via webben så besök hellre en välsorterad djuraffär eller veterinärklinik i din närhet. När du hittat några varianter som fungerar för din katt så kan du växla mellan dessa för att ge katten variation. Oöppnade våtfoderförpackningar har lång hållbarhet så först då du hittat varianter som fungerar kan det vara en ekonomisk och praktisk fördel att köpa större volym via nätet. Men innan du hittat ett fungerande foder så är nog tyvärr risken stor att du kommer bli besviken om du köper storpack mjukmat. Kräsna katter kan ibland föredra färskfoder så kanske vore det en idé att även testa exempelvis kattfoder från Vom og Hundmat eller Real Färskfoder? De går dessutom att beställa i portionsstorlek via webben till skillnad från mjukmat. Lycka till!

Taggar

Vom og Hundemat/Hundfoder Vom og Hundemat/Kattfoder Katt/Kattfoder Katt/Färskfoder Kattemat med Kyckling Vom og Hundemat Katt

Fler frågor och svar om Kattemat med Kyckling

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever