På grund av ett tekniskt fel har det gått ut meddelande om leverans till flera av våra kunder även om de inte har en pågående order hos oss. Vi undersöker just nu problemet. Om du fått information om leverans, men inte har en pågående order så kan du bortse från det. Vi ber om ursäkt för detta.
Inga produkter hittades.

Godis

Finns det något som jag kan använda som bra godis när han står på u/d . Konstaterad urinsten urat,levershunt. Färdigt godis eller som jag kan fixa själv ? Han har tröttnat på att få sin mat som godis. Föredrag kaninkulor istället , inte populärt hos husse. Han är 5 år och mycket pigg , förvånansvärt pigg enligt de veterinärer som har sett honom in action.

Elin svarar

Hej! Ett alternativ kan vara att torka skivor av u/d-burkmat i ugnen, ibland kan det fungera. Andra alternativ är att se om din hund kan tänka sig att äta grönsaker och frukt som godis, t ex äpple, banan. (Undvik kött och fisk och ge gärna godis som har hög fukthalt, detta eftersom det allra viktigaste vid alla typer av urinstenar är att se till att hunden får i sig ordentligt med vätska). Jag hoppas att detta kan vara till hjälp!

Elin