Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Rabatt

Jag undrar om det finns möjlighet att gå med i er uppfödarklubb.
Jag har 3 hundar, varav en planeras att ta valpar efter när hon har blivit meriterad på utställning och jaktprov, men just nu har jag ingen uppfödning, eftersom hon är bara 11 månader.

Om man får gå med i klubben, vilken rabatt får man?
Jag bor 7 mil utanför Östersund, så jag har en bit att åka till närmaste butik som säljer hundmat, men har en kompis i Umeå som köper Four Frends Power i butik där(Zoocenter) för ca 35 kr per kg, där får man rabatt om man har jägarbevis (man får 17 kr men betalar för 12kg). Hur kan man få tillgång till den rabatten om man vill handla via internet? Eller finns det i Östersund?

Matte svarar

Hej vi har själva ingen uppfödarklubb, vi erbjuder den rabatt som de olika foderleverantörerna erbjuder. Då anmäler du dig hos ex Lupus/FourFriends i deras klubb, och mejlar in en kopia på medlemskortet när du fått det så kan du ta del av den rabatt som dem erbjuder sina medlemmar. När du beställer från oss behöver du då inte åka så långt för maten mer, då kommer vi se till att den levereras ända hem till dörren, och du slipper kånka och bära på tunga säckar själv. Mvh VetZoo

Taggar

FourFriends/Hundfoder FourFriends/Kattfoder Hund/Hundfoder Hund/Friskfoder FourFriends Power FourFriends Hund

Fler frågor och svar om FourFriends Power

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever