Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Feliway friends

Hej.
Vi har lite problem med att en av våra 3 katter är aggressiv mot dem andra. Morrar och fräser mycket mot dem andra katterna och detta har nu övergått till att visa liknande beteende mot människor.
Vi går i tankarna att testa just feliway friends efter att ha läst mycket om produkten på nätet, men vi hittar inget svar på en fråga som är viktig för oss.

Hur påverkas mindre barn samt spädbarn utav produkten. Vi planerar inte att sätta den lättåtkomligt för barnen, men barn är barn och når överallt tillslut.
Vi har fått höra att barn ej skall krypa i rummet där doftavgivare finns, stämmer detta?
spädbarn är ju trots allt känsligare än vuxna när det gäller läkemedel, dofter, smak osv osv..
Mvh Johnny och Ninni

Elin svarar

Hej! Om man har problem med astma så skulle det möjligen kunna ställa till problem, i övrigt så finns det ingen information om att det ska vara några problem. Om ni vill ha mer detaljerad information så kan ni tillverka tillverkaren och fråga dem ytterligare så får ni förstahandsinformation: http://www.feliway.com/se/Footer-links/Kontakt Det finns också bra info om katter som inte håller sams på de här två länkarna: http://www.feliway.com/se/Vilka-situationer-kan-stressa-katter/Braakande-katter/Susanne-Hellman-Holmstroems-raad-om-braakande-katter http://veterinaren.nu/katt/bra-att-veta/beteende/katterna-ar-osams Med vänlig hälsning

Taggar

Katt/Skötsel Katt/Trygghet Feliway Friends Doftavgivare Feliway Katt

Fler frågor och svar om Feliway Friends Doftavgivare

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever