Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Torr hud hos kanin

Mina kaniner har efter behandling mot mjällkvalster fått torr hud där jag droppat läkemedlet. Lätt antydan till att det mjällar. Skulle detta vara något för att huden ska återhämta sig efter behandlingen ?

Marianne svarar

Hej! Det är en produkt som kan fungera utmärkt. Jag vill dock göra dig uppmärksam på att många veterinärer ordinerar får långa intervall mellan behandlingarna av mjällkvalster. Vissa produkter ska ges en gång i veckan för att man ska bli av med kvalsterna helt och hållet. Jag vet ju inte hur dina kaniner har behandlats och allt kan vara korrekt gjort men det kan vara bra att kolla saken. För långa intervall mellan behandlingarna är en vanlig orsak till att man inte blir helt av med besvären eller återfall. Hoppas dina kaniner snart blir helt fina i huden!

Taggar

Hund/Hud och päls Hund/Skötsel Hund/Salvor, krämer och spray Katt/Hud och päls Katt/Skötsel Katt/Salvor, krämer och spray Kanin/Hud och päls Kanin/Skötsel Kanin/Salvor, krämer och spray Gnagare/Hud och päls Gnagare/Skötsel Gnagare/Salvor, krämer och spray Douxo Seb Spot-on Douxo Hund Katt Kanin Gnagare

Fler frågor och svar om Douxo Seb Spot-on

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever