Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Klåda av douxo spot on??..

Har en liten Cavaliertik som sedan i höstas haft som exempel o mjäll som tillslut spred sig över hela kroppen. Har nu fått Douxo spot on av veterinären. Hon har blivit helt fri från exempel och mjäll.(jättebra). Men har däremot blivit helt överkänslig mot beröring i ljumskar och på nedre delen av magen. Jag förstår att det ockaå är klåda eftersom hon kliar sig själv och gärna vill bli kliad. Men hon är så känslig att hon nästan gnäller och trillar omkull då hon kliar sig. Förstod först idag att det måste bero på Douxo spot on. Vilket jag aldrig kunnat tro.. Men jag har testat att sluta med annat som hon skulle kunna våra känslig för tex Eukanuba sensible skin och glucosamin som är fisk och skaldjursbaserat. Eftersom jag först trodde att hon kunde vara känslig för detta och hade fått klåda därför. Men nu var det nästan en vecka sedan jag slutade med det och igår kväll satte jag på spot on och nu är det värre än nånsin. Har ni hört talas om att hundar reagerat så här på Douxo förut??..
Tacksam för svar.

Elin svarar

Hej! Nej, jag har inte hört att någon har reagerat på det sätt du beskriver av Duoxos spot-on. Men det är inte omöjligt att man kan reagera på det. Jag tycker att du ska shamponera din hund noga och skölja ordentligt för att se om du kan få bort så mycket som möjligt av produkten. Det är också klokt att kontakta företaget som tillverkar spot-on:et och höra med dem ifall de har haft något liknande problem innan. (De vill förmodligen också väldigt gärna veta att det är problem med deras produkt). Jag hoppas att din hund snart är bättre i klådan igen!

Taggar

Hund/Hud och päls Hund/Skötsel Hund/Salvor, krämer och spray Katt/Hud och päls Katt/Skötsel Katt/Salvor, krämer och spray Douxo Seb Micro Emulsion Spray Douxo Hund Katt

Fler frågor och svar om Douxo Seb Micro Emulsion Spray

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever