Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Douxo lindra produkter

Hejsan!
Mina två valpar på 3 månader kliar sig konstant. Nu har vi på inrådan kört med Douxo shampoot mot seborre. Och spot on i samma namn. En vän har samma "problem" med sin valp som vi köpt av samma kull. Men hon blev rekommenderad att använda Douxo Lindra shampoo och frontline spot on. Mjällen verkar vara borta men mina hundar kliar sig fortfarande. Ska jag byta shampoo till Douxo Lindra? Såg även att Douxo Lindra fanns som gel och skum. Vilket funkar bäst? Mjällen är borta. Men inte klådan.

Elin svarar

Hej! En vanlig orsak till klåda hos små valpar är mjällkvalster, så om det inte är gjort så kan det vara en god idé att behandla mot mjällkvalster. Frontlinte spot on som din vän har använt brukar fungera bra mot mjällkvalster, så det kan vara en bra idé att prova det. Om det inte hjälper så kan du prova att använda Lindra schampot. Eftersom hela hunden ska schamponeras så tror jag att schampot fungerar bäst. Jag hoppas att dina valpar blir av med klådan snart!

Taggar

Hund/Hud och päls Hund/Skötsel Hund/Salvor, krämer och spray Katt/Hud och päls Katt/Skötsel Katt/Salvor, krämer och spray Kanin/Hud och päls Kanin/Skötsel Kanin/Salvor, krämer och spray Gnagare/Hud och päls Gnagare/Skötsel Gnagare/Salvor, krämer och spray Douxo Calm Micro Emulsion Spray Douxo Hund Katt Kanin Gnagare

Fler frågor och svar om Douxo Calm Micro Emulsion Spray

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever