Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Bästa grejen till lös päls från både vuxen- & vinter-päls

Har ni nåt som hjälper för att få väck lös päls på kaniner om man vill få väck kvarsittande vinter- & vuxen-päls? Plus, har ni nåt till öron-rengöring eller bra för magen till kanin?

Anna svarar

Hej! Angående pälsvård kan det vara bra att borsta korthåriga kaniner ca en gång i veckan och långhåriga kaniner ca varannan dag. Då får du bort både tovor och fällande päls. Det finns flera olika kardor och kammar som kan vara lämpliga i vårt sortiment. Det beror lite på vad du gillar och din kanins pälstyp. Titta exempelvis på Furminators kardor och kammar. Öronrengöring till kanin kan exempelvis vara Otoclean. Det är engångspipetter så hållbarheten är god. Bra för magen till kaniner är främst ett bra hö. Det är A och O i kaninens utfodring. Om du tänker på något mer specifikt vid exempelvis sjukdom så är Critical Care bra för att få igång kaniner med nedsatt aptit och magbesvär. Du bör dock kontakta veterinär i ett tidigt skede om din kanin blir sjuk, eftersom kaniner kan bli mycket dåliga på kort tid. Lycka till!

Taggar

Kanin/Kaninfoder Kanin/Veterinärfoder Gnagare/Foder Gnagare/Veterinärfoder Critical Care Oxbow Animal Health Kanin Gnagare

Fler frågor och svar om Critical Care

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever