Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Foderbyte?

Hej! Jag har fyra hundar - bordercollie 6 år, tollare 7,5 år, två mudi en på 3 år och en unghund snart 8 månader. Jag ger dom vuxna hundarna Carrier Regular och unghunden Carrier junior. Dom har ätit Carrier i drygt 1 år och jag har varit jättenöjd, Ville ha ett svenskt foder utan vete. Nu har dom börjat bajsa jättemycket och tollaren tappar i vikt, även den vuxna mudin behöver större giva. Unghunden har även han svårt att bygga på sig muskler men han är rätt omogen i kroppen över huvudtaget. Nu är min fråga om Carrier ändrat sitt innehåll? Funderar på att gå över till Acana som jag haft tidigare - det är ju dubbelt så dyrt men är det dubbelt så bra?
Alla hundar är aktiva och tränas i lydnad och agility, dom får mycket motion men jag skulle inte säga att dom behöver ett foder för hårt arbetande hundar.
Vänlig hälsning
Maria

Elin svarar

Hej Maria! Nu har jag varit i kontakt med Carrier, de har inte ändrat sammansättningen på något av sina foder. Om du ändå funderar på foderbyte och vill ha fortsatt svenskt så kan kanske Magnussons nya spannmålsfria vuxenfoder vara ett alternativ? Meat & Biscuit - Grain Free (Magnussons valpfoder innehåller grahamsmjöl och kornmjöl men inte vetemjöl: Meat & Biscuit Junior) Med vänlig hälsning

Taggar

Carrier/Hundfoder Hund/Hundfoder Hund/Friskfoder Carrier Regular Carrier Hund

Fler frågor och svar om Carrier Regular

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever