Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Passar fodret små hundar?

Hej jag har en snart två år gammal Cavalier King Charles Spaniel som har stora bekymmer med sin mage. För tillfället får han bara äta ankprotein och äter RC Sensitivity control. Han har visserligen fin avföring numera, men har stora bekymmer med sura uppstötningar. (Han går på veterinärkontroller och vi medicinerar sedan länge.)
Kan det vara idé att prova det här fodret istället? Eftersom han har bekymmer med magen så brukar jag träna honom med foderkulor. Han är lyckligtvis en sån hund som tycker det är toppen som belöning. Då vill jag ju att kulorna ska vara små, hans nuvarande foderkulor är lite för stora.

Elin svarar

Hej! Jag skulle inte våga rekommendera det här fodret till din hund, det innehåller flera olika proteinkällor, t ex lamm, ägg, ärtor, fisk och även blodmjöl (som det inte är specificerat ursprung på). Det bästa är kanske att testa att göra hans godis själv av anka, om du vet att han tål det? Hör med din veterinär annars om vad som kan vara lämpligt alternativ (kolla t ex med din veterinär om RC hypoallergenic small dog kan vara ett alternativ). Jag tycker dock verkligen att du ska kontrollera med din behandlande veterinär (som känner till din hunds sjukdomshistoria) innan du ger något nytt att äta till din hund. Med vänlig hälsning

Taggar

Carrier/Hundfoder Hund/Hundfoder Hund/Friskfoder Carrier Grain Free Lamb Carrier Hund

Fler frågor och svar om Carrier Grain Free Lamb

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever