På grund av ett tekniskt fel har det gått ut meddelande om leverans till flera av våra kunder även om de inte har en pågående order hos oss. Vi undersöker just nu problemet. Om du fått information om leverans, men inte har en pågående order så kan du bortse från det. Vi ber om ursäkt för detta.
2018-02-23
189.00 kr
189.00 kr
  • På lager.
  • B-Vitamin

    Hej! Jag har tre hundar, en liten på 14 år, en på ca 15 kg på ca 10 år samt en som i dagsläget väger 20kg och är 9 månader. Jag har funderat på att ge dem (speciellt de två större) b-vitamin för fällning, då de fäller väldigt mycket och väldigt länge just nu på våren men även lite innan detta. Har även hört att b-vitamin kan fungera mot fästingar på vissa hundar. Vad för b-vitamin bör jag ge mina hundar?

    Karin svarar

    Hej Om du vill ge dina hundar B-vitamin kan du endera köpa Diafarm Mild B-vitamintablett här på VetZoo eller gå på apoteket och köpa B-vitamin forte och ge den lilla hunden 1/2 tablett daglitgen och de två större 1 tablett dagligen. Det finns studier som visar att b-vitamin till häst respektive människa fungerar mot fästingar, det finns inga studier på hund, men det skulle kunna fungera. För pälsen brukar ffa omega3- och omega6-fettsyror vara bra, men även b-vitaminer. Hoppas detta var svar på dina frågor!

    Karin