Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Vill ej ut.

Hej vår hund, en husky blandras som nu är 1år vägrar att gå ut de senaste två dagarna. Hon är helt normal när man är hemma men sen när vi är påväg ut och kommer ut ur hissen så tvär stannar hon och vägrar gå ut. Hon lägger svansen mellan bena och vill tillbaka hem. Vi har försökt och locka ut henbe med godis som hon tycker om men hon vägrar. Hon dricker och äter som vanligt iallafall. Ser inga tecken på att hon har ont. Idag fick vi inte ut henne alls. Hon har bara kissat en gång inne. Vad kan det bero på? Vi är väldigt oroliga.
Min bror har rest bort dock men han kommer hem imorgon. De två brukar umgås mycket för det är hans hund. Kan det bero på att hon saknar honom? Han har bara varit bort 3 dagar.
Tacksam om jag får svar.
Mvh Amela.

Elin svarar

Hej Amela! Det är tyvärr helt omöjligt att säga vad det beror på utan att undersöka er hund. Kanske kan hon vara rädd för något ute? Smällare t ex? Prata med er bror och hör om er hund har varit rädd för något speciellt tidigare. Hundar brukar inte reagera så extremt på att ägaren är borta, så jag tror inte att det är det. Jag hoppas att det löser sig för er. Med vänlig hälsning

Taggar

Hund/Oro och rädsla Hund/Skötsel Hund/Trygghet Adaptil Halsband Adaptil Hund

Fler frågor och svar om Adaptil Halsband

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever