Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Stressad hund.

Hej
Har en blandraskille på 4 år, kastrerad när han var 2. Vi lever båtliv på sommaren och det är där vårt problem finns. Max blir superstressad när vi åker båt. Inte när vi kommit till hamn. Då älskar han att vara i båten. Vi har prövat adaptil spray, tycker inte att dem funkar alls. Funderar på halsband.
Men tillsaken hör att vi har 3 andra hundar också. Är det farligt för dem att tex slicka på halsbandet? Vad har ni för råd åt oss? De sitter i en bil ur under båtfärden, i vilken han trivs bra i annars. Använder buren som " bädd" hemma. (öppen då såklart)
Tack på förhand
Anna Eliasson

mia svarar

Hei, Halsbåndet skal ikke være giftig, men det skal helst ikke fortæres så dersom de andre hundende er veldig interessert i det, vil jeg heller anbefale deg å forsøke iHarmoni tabletter i kombinasjon med Adaptil spray. Adaptil halsbånd har effekt i ca 4 uker og skal i denne perioden ikke fjernes fra hunden (med mindre den bader/dusjes). Du kan derfor ta det på hunden din og sjekke reskajonen til de andre hundene i flerrer dager før dere skal ut å reise. Dersom de andre hunden virker uintreressert, kan du bruke halsbåndet i kombinasjon medd Adaptil Spray. Hilsen Mia

Taggar

Hund/Oro och rädsla Hund/Skötsel Hund/Trygghet Adaptil Halsband Adaptil Hund

Fler frågor och svar om Adaptil Halsband

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever