Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Dap halsband

hej. min hund har svårt att slappna av när vi är ute på promenad och skäller på allt och undrar då om dap halsbanden kan hjälpa henne? då ingen träning hjälper de.
sedan har vi en dotter på 2 år och undrar om det är skadligt för henne om hunden har sådant halsband? jätte tacksam för svar då inget funkar på våran hund.

mvh jessica

Elin svarar

Hej Jessica! Adaptil-halsband kan vara till viss hjälp, jag har dock svårt att tro att det kommer att lösa problemet. Halsbandet ska inte vara farligt för din dotter på 2 år, jag skulle dock inte rekommendera att din dotter får suga på halsbandet. Jag tror ändå att det bästa är att få hjälp av en duktig hundtränare till din hund, det är dock viktigt att få tag på någon som har ordentlig utbildning och erfarenhet och arbetar efter vetenskapligt beprövade metoder. Var beredd på att du kommer att behöva betala litegrann, ofta så är det så att bra kvalitet kostar. Nu vet jag inte vart i landet du bor, men titta t ex på glädjeklicks hemsida och se om de har någon hundtränare i närheten av dig, min uppfattning är att glädjeklicks tränare verkar hålla hög kvalitet. http://www.gladjeklick.se/ När du väljer hundtränare - se till att personen ifråga inte använder sig av t ex hårda ryck i kopplet, skrika åt hunden,att kasta saker på hunden eller att spruta vatten på hunden, det kan möjligen fungera på kort sikt, men brukar inte fungera i längden. Det kan också vara bra att veta att de flesta beteenden som vi vill ändra hos hunden tar lite tid att ändra, dvs räkna med att du kommer behöva lägga ned tid att träna och att det kommer ta tid innan du har ett helt perfekt resultat. Jag hoppas att detta kan vara till hjälp!

Taggar

Hund/Oro och rädsla Hund/Skötsel Hund/Trygghet Adaptil Halsband Adaptil Hund

Fler frågor och svar om Adaptil Halsband

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever