Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Byta foder

Hej,
Min kastrerade 10 åriga hund äter idag Acana Light & Fit. Nu har jag fått rekommendation på att Arion ska vara ett bra foder.
Om jag vill testa Arion, vilket av deras foder motsvarar det jag har idag. Alternativt vilket är bäst för min hund. Han har haft lite förhöjda levervärden.
Tack på förhand!

Elin svarar

Hej! Om du är ute efter ett foder med lite lägre energiinnehåll (dvs om din hund har lätt att gå upp i vikt) så kan t ex light eller senior vara alternativ: Arion Adult Small & Medium Light Arion Senior Medium Chicken & Rice Inget av Arions foder är specifikt för hundar med leverproblem, men vid endast lindrigt förhöjda levervärden (ALAT och ALP) med normala gallsyror (och under förutsättning att hunden mår bra) så kan det ibland vara läge att ge foder som är extra lättsmält, så för känslig mage, så det skulle möjligen kunna vara ett alternativ: Arion Adult Medium Lamb & Rice Kom ihåg att byta över gradvis, dvs låt det ta ca 7 dagar från det att du börjar blanda i nya maten tills dess att din hund endast äter nya maten. Med vänlig hälsning

Taggar

Acana/Hundfoder Acana/Kattfoder Hund/Hundfoder Hund/Friskfoder Acana Light & Fit Acana Hund

Fler frågor och svar om Acana Light & Fit

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever