Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Orbiloc Säkerhetslampa

Orbiloc Safety Light är en extremt stryktålig hundlampa gör att din hund syns i mörkret på ett avstånd av upp till imponerande 5 km. Mer info

249 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Orbiloc Safety Light är den enda hundlampan som är 100% vattentät till 100 meter och kan vara på när hunden simmar. Lampan är konstruerad för och används av militären. Lampan är testad och är mycket robust och klarar 100 kg:s tryck vilkt innebär att man kan backa över den med bilen. Batterier batteriet räcker i 250 timmar, vilket motsvarar 2 timmar om dagen i 4 månader. Har både blinkande och konstant ljus.

Utan reflexer kommer en bilförare att upptäcka dem endast när de är 25 meter bort. Med godkända reflexer syns de på 150 meter, och föraren kommer att kunna reagera. Ännu bättre är om de har ljus på. Med Orbiloc Safety Light, kommer föraren att kunna se dem på upp till 5 km avstånd. Hundägaren kan också se var hunden är om den går lös i mörker eller skymning.

Användning

  • Extremt stryktålig säkerhetslampa för hundar

Bruksanvisning

Det medföljer ett gummiband och ett kardborrefäste som gör att den går att fästa på det mesta. Man kan också trä den på ett halsband. Orbiloc säkerhetslampa har en garanti på 3 år. Det finns en separat underhållssats att köpa i vår butik som innehåller extra batteri och packning.

Produktfilm

Storlek Vikt
40 x 30 x 25 mm 22 g

Frågor om Orbiloc Säkerhetslampa

Recensioner

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever