Vi använder cookies för att spara din kundvagn, val och inställningar på sajten. Genom att fortsätta godkänner du detta.  Mer information
Jag accepterar cookies

Mjäll O Klåda Som Blitt Ett Sår

Hej jag har inte haft min hund länge dec månader,han har börjat gälla jätte mycket så jag köpte en bra borste o har börjat borsta han,då upptäckte jag han har mycket mjäll är så pass mycket så han blir grå när jag borstar han,sen andra gången så när jag borstade har han kliat då det hat blitt ett sår på ryggen,när jag fick han luktade han illa o jag tog såpa grönsåpa, min far sa att en vetrinär hade sagt man kan ta det för jag hade inget annat hemma, men jag misstänker han har haft detta länge,syns inte annars kommer fram när jag borstar han,köpte ett schampo på apoteket de sa det kunde hjälpa det heter vetriderm.

Mustijamirri svarar

Hej Vetriderm har flera olika schampon, men jag gissar att det är ett mjällschampo eller ett schampo med klorhexidin från Vetriderm de rådde dig att köpa. Jag tror tyvärr inte det hjälper om din hund har så stora problem som du beskriver. Jag tror att du måste låta en veterinär titta på honom om han kliat så mycket att det blivit sår. Lycka till!

Mustijamirri

Mustijamirri Haukipudas

Taggar

Virbac Allerderm Oat Schampo Virbac Hund/Schampo och balsam Hund/Skötsel Hund Katt/Schampo och balsam Katt/Skötsel Katt