Vi använder cookies för att spara din kundvagn, val och inställningar på sajten. Genom att fortsätta godkänner du detta.  Mer information
Jag accepterar cookies

Katten Verkar Få Ont Och Skakar På Huvudet Efter 1 Användning

Hej, Vi har köpt den här produkten som vår veterinär rekommenderades oss. Katten har betett sig konstigt efter att man droppat några droppar i örat. Han verkar ha ont och örat hålls lägre än det andra örat. Han skakar även på huvudet emellanåt. Vad kan detta bero på? Vi droppade endast ett fåtal droppar i örat (första behandlingen). Även ena ögat är lite mer stängt/irriterat på samma sida som det onda örat.

Elin svarar

Hej! Om er katt var irriterad i örat redan innan användningen så kan det vara så att irritationen i örat gör att det är obehagligt att få något i örat, men er katt kan också ha reagerat på något i öronrengöringen. Om er katt var helt bra i öronen och inte hade något gegg eller irritation i öronen innan anvädningen så är det mer troligt att katten har reagerat på något i öronrengöringen. Oavsett varför er katt har blivit irriterad i öronen så låter det som att ni behöver boka tid till veterinär för undersökning av örat och se om er katt behöver någon annan behandling. Jag hoppas att er katt snart blir bättre i öronen!

Elin

Elin Lindell

Taggar

CleanAural Katt Specific Katt/Sköljvätskor Katt/Skötsel Katt