Vi använder cookies för att spara din kundvagn, val och inställningar på sajten. Genom att fortsätta godkänner du detta.  Mer information
Jag accepterar cookies

Katten Kissar I Min Säng

Jag fick hem min 6månaders hankatt för 2 veckor sen.hade 1 vecka tidigare fått ta bort min gammla hon katt.första kvällen kissade han i min säng,jag bokade tid för kastrering.men han fortsätter kissa även nu.annars sköter han kattlådan jätte bra.vad ska jag göra?han är pigg för övrigt.

Elin svarar

Hej! Om du har möjlighet så tycker jag att du ska stänga ute din katt från sovrummet när du inte är hemma, så att han inte har möjlighet att kissa i din säng. Det är också klokt att boka tid till veterinär för undersökning av din katt, ta med ett urinprov till besöket. Gå gärna in och läs på www.veterinaren.nu, välj katt, sedan bra att veta, därefter beteende och så väljer du artikeln som handlar om katter som kissar och bajsar utanför lådan, så får du bra information om vad du kan göra själv. Produkter som du kan ha hjälp av är t ex Feliway, Urine Off, oparfymerad kattsand. Du kan skriva in orden i sökfältet så hittar du produkterna. Jag hoppas att något av ovanstående kan hjälpa!

Elin

Elin Lindell

Taggar

Urine Off Cat Spray Urine Off Katt/Rengöring och städ Katt/Skötsel Katt