Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Snittbetyg (1 st):

Hundskor Walker Active 2-pack

Walker hundskor är kraftiga och extra hållbara med anti-glid som är lämpliga för hundar med känsliga tassar. Skorna kan läka skadade tassar eller förebygga att tassarna skadas av grusig och stenig mark, vägsalt, varm asfalt eller hala golv. Mer info

199 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-3 arbetsdagar

Egenskaper

Dessa slitstarka skor har en hög bekvämlighet tack vare kardborrefästen och bra luftcirkulation genom nätmaterialet. Kyla och vägsalt tenderar att ge hundarna sprickor i dess tassar som kan ömma ordentligt. Isbollar mellan tårna och köldkramp är också vanligt förekommande på vintnern. Det finns flera enkla sett att förebygga detta, framförallt om problemet upptäcks i tid. Hundskor kan vara ett alternativ för att skydda hundens tassar. Levereras i 2-pack.

Storlekanvisning

Finns i 8 olika storleksspann. Storleken är bredden på hundens tassar. För att få den rätta storleken, placera hunden tass på en jämn yta och lyft upp den andra tassen i luften så att all vikt kommer på tassen på marken. Mät från höger till vänster där tassen är som bredast. Klicka här om du behöver hjälp att hitta rätt storlek.

Användning

  • Skyddar och förebygger tasskador
  • Värmer tassar vid kalla dagar
Storlek Mått Ex. Rasstorlek
XS 4 cm Yorkshire Terrier
XS-S 4,5 cm West Highland Terrier
S-M 5 cm Jack Russell Terrier
M 5,5 cm Border Collie
M-L 6 cm Dalmatian
L 6,5 cm Labrador Retriever
L-XL 7 cm Golden Retriever
XL 8 cm German Shepherd, Bernese Mountain Dog

Storleksguide för hundskor

  1. Tassen längd, mät från bakre delen av tassen fram till den trampdyna som pekar längst ut. Du måste sedan även räkna med längden på klorna. Hundens klor måste vara nyklippta för att det skall bli rätt.Tassen längd, mät från bakre delen av tassen fram till den trampdyna som pekar längst ut. Du måste sedan även räkna med längden på klorna. Hundens klor måste vara nyklippta för att det skall bli rätt.
  2. Tassens beredd, mät tvärs över tassens bredaste ställen.Tassens beredd, mät tvärs över tassens bredaste ställen.

Ett tips kan vara att ställa huden på ett papper och rita av tassen för att sedan mäta. Om måtten på hudens tass ligger mellan två storlekar skall man alltid välja den större storleken. De mått som du fått fram motsvarar alltid yttermåtten på en hundsko.Ett tips kan vara att ställa huden på ett papper och rita av tassen för att sedan mäta. Om måtten på hudens tass ligger mellan två storlekar skall man alltid välja den större storleken. De mått som du fått fram motsvarar alltid yttermåtten på en hundsko.

Frågor om Hundskor Walker Active 2-pack

Recensioner

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever