Vi använder cookies för att spara din kundvagn, val och inställningar på sajten. Genom att fortsätta godkänner du detta.  Mer information
Jag accepterar cookies

Ambassadör- Linda Lindquist (@emzyhusky)

Vi på VetZoo är stolta över att ha ambassadörer som representanter för vårt varumärke, främst på instagram men även på de största draghundstävlingarna. Våra ambassadörer sitter på mycket kunskap vad gäller fota hundar, dragträning med hund, agility, vallning mm och detta vill vi självklart dela med oss av och har därför intervjuat varje ambassadör. Först ut är Linda Lindquist som står bakom instagramkontot @emzyhusky tillsammans med hennes sex hundar!

 

- Vad har du för raser? 6 st renrasiga Siberian Huskies 2 st Scandinavian hound (vorsteh, pointer, greyhound och husky)

 

- Vad heter dina hundar? Zero, Light, Mythra, Albin, Vodka, Hammer, Edda och Jojo

 

- Vad heter du/hundarna på instagram? @Emzyhusky

 

- Vad är det bästa med VetZoo? Snabb och smidig leverans direkt till dörren. Men några hundar så blir det mycket mat man annars måste åka till butik och köpa. Otroligt bra kundservice.

 

- Sysslar du och din hund/hundar med någon sport/träning/tävling? Varför började ni med detta? Ett kort tips vad man bör tänka på om man vill börja med denna sport/varför denna sport är rolig att utöva? Vi håller på med drag både barmark och vinter. Barmarken springer jag med en hund eller cyklar med en och på vintern kör vi längre sträckor med släde. En tävling är ca 160 km. Drag kan alla börja med och det är en bra och rolig träningsform som man gör tillsammans med sin hund. Vill man börja med drag så kolla runt på olika forum eller Facebook eller fråga någon som håller på, folk inom drag är väldigt glada att dela med sig av sina erfarenheter. Jag älskar draget för att det ger sådan glädje att se hundarna dra och göra det dom älskar.

 

- Vad äter dina hundar för foder? Robur Performance och Procept

 

- Ger du något kosttillskott? Om ja, varför? Jag använder Aptus Sport X Pulver och Pro Sport Pasta för att få i mina hundar snabb energi samt att dom älskar det.

 

- Vad är dia hundars favortigodis? ALLT som går att tugga på. Men de man verkligen får passa fingrarna är när man ger FourFriends dog Duck strip.

 

- Vad är dina hundars favoritleksak? Mina leker inte med leksaker då de tror att det är mat. Zero är den ända som har leksak och då är det Kong Braidz Giraffe som gäller alla dagar i veckan. Han älskar dom och sover med dom, slickar ömt och bär försiktigt på dom. Tills någon annan hund hittar den och sliter den i stycken. Då ser han så ledsen ut när han bär omkring på skinnet och de små delar som är kvar.

 

- Kan hundarna några roliga konster? Vad är det roligaste den kan? Jag är glad om mina sköter sig någorlunda när man går med dom i koppel.. Jag har ju arbetande hundar så tyvärr kan de inga konster. Zero ylar när man säger "I Love You" han är också en underbar hund som markerar innan jag får mina astmaanfall. Så på det viset är han guld värd.

 

- Tips till hundägare? Aktivera din hund, en understimulerad hund är och blir en jobbig hund. Ha roligt tillsammans och utmana er själva tillsammans, det är då ni utvecklas.

 

- Övrigt! Vi är super nöjda och glada att ha Vetzoo hos oss som stöttar oss i vår träning och tävling. Ibland går det inte alltid som man tänkt sig, men man måste komma ihåg att det är djur vi arbetar och lever med.

 

Stort Lycka till önskar vi Linda och hundarna på deras kommande tävlingar, både barmark och vinter! :)

Senaste artiklar

Våra bästa tips för seniorhunden ????

Tollaren Svea är med sina 14 år den äldsta hunden på VetZoos kontor. Hon har under åren samlat på sig massor av kunskaper och erfarenheter om olika produkter, som hon delar med sig av i denna video. Här tipsar hon bland annat om ortopedisk...
läs mer »

Så här mäter du din hund!

Mine på VetZoo agerar här modell och visar hur du hittar rätt storlek på halsband, sele och täcke!
läs mer »

Ska du skaffa valp? VetZoo har tillbehören!

Vi på VetZoo har tagit fram en kollektion där du kan hitta alla tillbehör du behöver när du planerar...
läs mer »

Nyår och skotträdda hundar!

Många hundar och hundägare börjar känna sig oroliga inför nyårsfirandet med dess fyrverkerier, veterinären ger sina bästa tips!
läs mer »

Därför ska du bry dig om din hunds avföring

Har du tittat lite extra på din hunds avföring på sistone? Gör det – den säger mycket om hur din hund mår.
läs mer »