Vi använder cookies för att spara din kundvagn, val och inställningar på sajten. Genom att fortsätta godkänner du detta.  Mer information
Jag accepterar cookies

Användning Av Produkten

Vår hund har måttlig svamp i öronen och öroninflammation. Har fått örondroppar utskrivna och vi har köpt otozyme ear wash för rengöring. Jag upplever produkten väldigt kletig och hunden känns fet i öronen efteråt. Är alla öronrengörare feta och hur bra är det om de har svamp och ska vara torra i öronen?

Elin svarar

Hej! Alla de öronrengöringsmedel jag känner till innehåller vaxlösande och återfuktande medel, det innebär att att det blir lite fett runt öronen efter att man använt dem. Trots de så innehåller öronrengöringsmedlet ämnen som minskar tillväxten av svamp. Det kan vara lite olika från hund till hund vilket öronrengöringsmedel som fungerar bäst. Om det är mycket svamp i öronen så tycker jag ofta att clean aural eller malacetics öronrengöring fungerar bra, men jag måste erkänna att jag inte är så bekant med otozyme. Vilket öronrengöringsmedel som man använder varierar från ställe till ställe, så fråga gärna din veterinär lite mer om varför hon/han valt otozyme så får du säkert ett bra svar! Jag hoppas att detta var svar på din fråga!

Elin

Elin Lindell

Taggar

Otozyme Ear Wash Aptus Hund/Sköljvätskor Hund/Skötsel Hund Katt/Sköljvätskor Katt/Skötsel Katt