På grund av ett tekniskt fel har det gått ut meddelande om leverans till flera av våra kunder även om de inte har en pågående order hos oss. Vi undersöker just nu problemet. Om du fått information om leverans, men inte har en pågående order så kan du bortse från det. Vi ber om ursäkt för detta.
2022-04-14
från 249.00 kr
från 249.00 kr
  • På lager.
  • Urinsten.

    Min hund, en briard 5 år, 38 kg blev opererad för 6 stora urinstenar, urinstenarna var ammoniumurat stenar. i juli i år. Vid ny röntgen nu i november fanns inga nya stenar. Han har sedan juli gått på Hill´s prescirption diet u/d. Nu har jag tänkt låta honom gå på Hill´s prescirption diet k/d i stället. Han har ju trots allt ingen långt gången njursjukdom. Vad anser ni?

    Karin svarar

    Hej Eftersom din hund haft ammoniumuratstenar i urinen så rekommenderar jag absolut att du fortsätter ge Hill's Prescription Diet u/d. Det är det enda fodret från Hill's som förebygger denna typ av urinstenar. Hill's k/d skall man använda vid njursvikt, men det är inte alls samma sak som urinsten. Du har på fodervalet även nämnt c/d, men inte heller det fodret förebygger den typ av stenar som din hund haft, så det ska du inte ge. Så fortsätt du att ge u/d, det kommer din hund att må bäst av! Vänligen!

    Karin