Välkommen till nya VetZoo.se! Som du ser så har vi uppdaterat sidan! Om du har frågor eller behöver hjälp med någonting, maila gärna till info@vetzoo.se eller ring 010-206 78 80 så hjälper vi dig!

Professionell rådgivning

VetZoo erbjuder produktrådgivning som innebär att du som kund både före och efter köp har du möjlighet att få kostnadsfri rådgivning från några av landets främsta veterinärer. Alla produktfrågor besvaras inom 48 timmar. För att ställa en fråga till våra veterinärer använd frågelådan som du hittar under respektive produkt.

Senaste artiklar

Vanliga frågor och funderingar och hundfoder

Aldrig tidigare har det funnits så många olika typer och märken av hundfoder som idag. Det finns också väldigt många åsikter om vad som är bra och inte bra. En av våra veterinärer har författat en artikel där hon reder ut begreppen samt delar med sig av sina rekommendationer.

Läs mer

Undvik julens faror för din katt

Julen nalkas nu med stormsteg! Juletiden är härlig och full av traditioner, samtidigt som vardagens rutiner bryts. Då gäller det att vara observant på vilka frestelser och faror som uppstår för din katt. Denna artikel är till för att hjälpa dig förstå vad du bör tänka extra på för att få en lugn och fridfull jul tillsammans med dina djur.

Läs mer

Nyår och skotträdda katter

Här kan du läsa en artikel som hjälper dig som har en skotträdd katt.

Läs mer

Nyår och skotträdda hundar

Bra artikel för dig som har en skotträdd hund.

Läs mer

Köld, kyla och hundar

Denna artikel är till för att hjälpa dig att förstå farorna med kölden och ge dig råd om hur du hanterar kylan så du kan njuta av vintervädret tillsammans med din hund!

Läs mer

Möt våra experter

Elin Lindell

Elin är hund- och kattveterinär och speciellt intresserad av intern-medicin och ögonsjukdomar.

Anna Olverling

Anna har en bred veterinärmedicinsk kunskap genom arbete på både djursjukhus och inom forskning. Anna är speciellt intresserad av invärtes medicin och hormonsjukdomar.

Marianne Tornvall

Marianne är en av landets främsta inom exotiska sällskapsdjur, där hennes specialområden är fåglar, reptiler, illrar, kaniner och gnagare. Marianne är dessutom känd från det Svenska tv-programmet Veterinärerna som visades under flera år. Marianne är en av intiativtagarna till Vetzoo och Veterinären.nu.

Sophie Liström

Sophie är legitimerad djursjukskötare och kattbeteendevetare med många års praktisk erfarenhet och har bland annat läst Svenska Djursjukhusföreningens kurs i Kattens beteende.

Maria Svensson

Maria är hästveterinär, hennes specialintressen är hältundersökningar och prestationsnedsättning.

Matte

Matte har tidigare arbetat tolv år inom veterinär- och zoobranschen och har stenkoll på produkterna i VetZoo's sortiment. Han har själv tillsammans med sin familj haft både hamster och kanin hemma, och gillar att busa med Humlan, VetZoo´s egen lilla kontorshund.

Heléne Lindström

Heléne tävlar lydnad på elitnivå med sina border collies och håller även kurser i både lydnad och mental träning för hundförare.

Karin Augustsson

Karin jobbar som smådjursveterinär på Animalen Smådjursklinik i Södertälje sedan 2001. Hon är framförallt intresserad av kirurgi, störningar i rörelseapparaten och beteendeproblem hos hundar. Hon håller även kurser och föreläsningar om förebyggande hälsovård för arbetande hundar, hundens och kattens vanliga sjukdomar, styrketräning för hund, tävlingslydnad, agility m.m.

Linnea Jonsson

Linnea jobbar som smådjursveterinär på kliniken Animalen. Hon är speciellt intresserad av internmedicin hos hund och katt.

Angelica Tollefors Bristam

Angelica är djurvårdare med särskilt intresse av kattbeteende samt övervikt hos hund och katt.

VetZoo.se drivs av Veterinarians Online 247 AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever