Rådgivning

Rådgivning före och efter köp, du kan alltid fråga oss om våra produkter.

Ställ en fråga
Kissar katten inomhus?

Kissar katten inomhus?

Bra produkter om katten kissar utanför lådan.

Lek och stimulans

Lek och stimulans

Utvalda produkter för lek och aktivering.

Är din katt orolig?

Är din katt orolig?

Utvalda produkter för oroliga katter.

Frisk hud och päls

Frisk hud och päls

Utvalda produkter för ren och glansig päls.

Se alla paket till

Återhämtning till katt

Här hittar du produkter för djur som är i behov av rehabilitering efter operation eller skada. Busters uppblåsbara skyddskragar finns i flera olika storlekar och är ett bra alternativ till den obekväma lampskärmen.


Visa filter

Fri frakt
Köp nu
24 x 156 g 
552:-

Hill’s Prescription Diet Canine a/d veterinärfoder är framtaget för att främja återhämtning så som anorexi, försvagning, kirurgisk konvalescens hos hundar och katter.

89:-

Koncentrerat dietfodertillskott i form av pasta, anpassat till katt som kan ersätta foder under en kortare period vid bristande aptit p g a sjukdom eller efter operation.

15 x 29 g 
219:-

Rehydration Support är ett kompletteringsfoder för hundar och katter som minskar absorptionsstörningar i tarmsystemet.

4 x 95 g 
119:-

Specific Intensive Support F/C-IN-W är ett komplett helfoder till hundar och katter för näringsmässigt återställande efter trauma så som operation och sjukhusvistelse.

132:-

Nutri Plus Gel är ett mycket smakligt näringstillskott, som innehåller vitaminer, mineraler, spårämnen och rikligt med snabbverkande energi och som är avsett för hundar och katter.

12 x 195 g 
348:-

Veterinary Diets Recovery är ett komplett dietfoder för både hundar och katter som påskyndar näringsmässig återhämtning.

12 x 100g g 
149:-

Convalescence Support Wet är ett komplett dietfoder för katter för näringsmässig återhämtning under konvalescens ex efter operation.

12 x 170 g 
299:-

Eukanuba Veterinary Diet High Calorie Cat är foder som ger stöd och återhämtning vid sjukdomstillstånd, stress eller dräktig och digivande katter.

10 x 50 g 
358:-

Convalescence Support Instant Diet är ett komplett dietfoder för hundar och katter äldre än 6 månader för näringsmässig återhämtning under konvalescens.

Fri frakt
Köp nu
24 x 195 g 
672:-

Purina Veterinary Diets CN Mousse är ett veterinärfoder för både hund och katt som ger energi för återhämtning.