Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Min Skatt Katthälsoboken

Min Skatt Katthälsoboken är en bok skriven av kattveterinären Eva Heger och katt beteende specialisten Suzanne Hellman. Boken består av nästan 90 sidor samlade råd om allt en kattägare bör veta. Mer info

99 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

"Min skatt" är en lättläst, pedagogisk och rikt illustrerad bok som följer katten genom hela livet och alla dess nio liv. Det är den perfekta lilla handboken där du har all information samlad på ett ställe, både för rutinerad kattägare och för dig som skaffar din livs första katt.

Boken har utgångspunkt i kattens basala problem. I boken får läsare genom kattbeteenderådgivaren och medförfattaren Susanne Hellman Holmström kunskap om kattens natur och hur man bör tänka för att ge katten en trygg grund och fungerande vanor och en fungerade vardag. Boken innehåller avsnitt om vanliga problem och ovanor samt betydelsen av feromoner.

I Eva Hegers egna avsnitt tar hon upp kattens olika åldrar, från kattunge till seniorkatt och vanliga veterinära råd som rör bland annat vikt, vaccinering, avmaskning, parasiter, visitationer, magproblem, tänder etc. I avsnittet om den vuxna katten kan du läsa om konkreta råd och om flera av de dekroniska sjukdomarna.

Boken innehåller även sidor för egna anteckningar där du som kattägare och veterinär har utrymme att anteckan vid ex. vaccinationer, hälsokontroller, kattens viktschema och övrig information om din katt.

Användning

  • En lättläst och pedagogisk bok om kattens nio liv.

Recensioner

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever