Vår butik på Backaplan är vår enda fysiska butik och tillhandahåller stora delar av VetZoo:s sortiment. Vår kompetenta & hjälpsamma personal fokuserar på att förebygga våra husdjurs hälsa med rätt näring till rätt individ genom vårt breda sortiment av torrfoder, våtmat, färskfoder och veterinärfoder. I butiken finns även det mesta för hudvård, sårvård, pälsvård, tassvård, ögon- och öronvård samt ett brett utbud av olika näringstillskott för både hund, katt & smådjur. 

 • Passa på att väga din hund/katt på vågen i butiken! 
   
 • Butiken har tillbehör med det lilla extra samt bastillbehör från svenska & internationella leverantörer och det kommer in nyheter regelbundet 
   
 • Vår personal är kompetent & hjälpsam och har personlig erfarenhet av husdjur både privat & proffesionellt genom t ex olika utbildningar 
   
 • Det är samma priser i butiken som på vår e-handel 
   
 • Gratis parkering (3 timmar)

Behöver du komma i kontakt med oss i butiken ber vi dig att maila oss på: backaplan@vetzoo.se

______________________________________________________________________________

Välkommen till
VetZoo Veterinär

Vår veterinärs utbud av tjänster omfattar t ex hundhälsokontroll och mikrochip, valpkontroll, hund- och kattvaccination och katthälsokontroll, recept på fästingmedel och träningsbesök för valpar.

Här kan du få hjälp med förebyggande djursjukvård, såsom vaccinationer av hund, katt & kanin, pass, ID-märkning, besiktning, kemisk kastrering av hanhund, rådgivning och hjälp med vikt, kloklippning med sedering, mindre kirurgiska ingrepp (sårskador),m m. Även undersökning och behandling av djur med t ex hudproblem, öron- och ögonproblem, enklare utredningar vid mag-tarmproblem, ledbesvär, urinvägsbekymmer, m m. Du kan även få rådgivning gällande tandhälsa men vi utför inga behandlingar.

Leg. Veterinär Elsa-Pia Ehrenpries tog examen 1999 och har lång erfarenhet av både smådjur och lantdjur. Hon har arbetat på egen klinik men också som ambulerande veterinär, varit besiktningsveterinär på Livsmedelsverket, jobbat på djursjukhus samt internationellt i både USA och Kina är några saker på hennes CV. Hon arbetar även i samarbete med polis och Länsstyrelsen vid omhändertagna djur och inom djurskydd.

Mottagningen är öppen:
Måndagar (ojämna veckor) kl 10-19
Tisdagar kl 10-19
Onsdagar kl 10-19

Kontakta veterinären, mobil 0732-21 66 80 eller via mail veterinar.backaplan@vetzoo.se

BOKA DIN TID HÄR

Drop-in i mån av tid!

NOTERA! Vår mottagning har inte möjlighet till klinisk undersökning och behandling av ett djur med svagt allmäntillstånd (t.ex. akut inte dricker eller äter, tyst och svagt, med svår diarré eller kräkningar). Vi rekommenderar därför att ta akut svaga djur till akuten eller boka tid på en veterinärklinik som erbjuder mer heltäckande tjänster.

Dödshjälp för husdjur är inte heller en del av våra tjänster.

Eftersom mottagningen ligger inne i en djuraffär, önskar vi att djur som misstänks ha en lätt smittsam sjukdom (kräkningar, diarré, hosta & feber) kontaktar veterinär innan besök så vi kan ta till rätt åtgärder.

Om du har några frågor om våra tjänster vid bokning, vänligen kontakta veterinären direkt.

_______________________________________________________________________________

 

VetZoo Backaplan

Stängt  - Öppnar onsdag kl 10:00.
Måndag:
10:00-19:00
Tisdag:
10:00-19:00
Onsdag:
10:00-19:00
Torsdag:
10:00-19:00
Fredag:
10:00-19:00
Lördag:
10:00-17:00
Söndag:
11:00-17:00

Kontaktuppgifter

Telefon till kundservice:
010 - 206 78 80

Adress

Backavägen 1
417 05 Göteborg