Vi som jobbar på Vetzoo

 

Tommy Berndtsson

Tommy är vår IT chef och har ansvar för utvecklingen och underhållet av vår hemsida. Han har även med sig 25 års turnerande som professionell musiker i bagaget. Tommy äger också kontorets kanske gladaste hund Muffin, en underbar jaktlabbe som alltid är glad och lekfull.
 

Johanna Thuresson

Johanna ansvarar för hela vårt produktsortiment och kampanjplanering. Hennes mål är att alltid kunna erbjuda våra kunder ett brett sortiment. Johannas jaktgolden Wilma är en frisk fläkt på kontoret. Wilma får ibland agera modell för våra produkter, hon är inte heller blyg för att provsmaka nyheter i sortimentet.

 

Rebecca Grey

Rebecca jobbar med allt som rör produktdata, det vill säga tar fram och kontrollerar information för vårt sortiment. På fritiden tränar och tävlar Rebecca med sina två hundar Ivy och Runa.

 

Catherine Wikström

Catherine ansvarar för vårt produktsortiment och jobbar för att det alltid ska finnas foder och tillbehör som faller varje enskilt djur, husse och matte i smaken. Catherine är duktig på att ofta presentera spännande nyheter på vår hemsida där hennes Jaktspringer spaniel Chili och Wachtel Esther hjälper till med utvärdering av produkterna, agerar fotomodeller och provsmakare. (föräldraledig)
 

Isak

Isak är kundtjänst enda kille men lika älskad för det. Sätt dig bredvid Isak en dag och du kommer garanterat att gå därifrån med ett leende på läpparna. I grund och botten är han en kattmänniska men hundsuget har har börjat ta över under de senaste åren (förmodligen med tanke på alla fyrbenta vänner på kontoret). På fritiden är det sport som gäller eller att bara ta en mysig helg på landet.

 

Sebastian Alonzo

Sebastian är webbutvecklare och hjälper Tommy se till så att hemsidan fungerar som den ska. Hans favoritsysselsättning på kontoret är att kela med hundarna eftersom han inte har några egna husdjur.
 

Ella

Ella jobbar som produktassistent och ser till att produktinformationen på hemsidan stämmer! Hon har haft ett stort djurintresse ändå sedan barnsben och har haft en massa olika djur -"Min pappa hade till och med en säl en kort period!". Nu har hon två väldigt busiga katter, Bagheera och Ester. Ella älskar även hundar och stormtrivs på kontoret där hon får fri tillgång till hund-gos varje dag!
 

Ylva Trygger

Ylva tog examen 1998 och efter 8 år som hund- och kattveterinär på djursjukhus startade hon företaget Canis Academy AB. Ylva är en mångsysslare och har bl a författat och gett ut boken ”Första hjälpen - när olyckan är framme”.