Train'n'Treat

Train'N'Treat: En revolution inom hundträning Train'N'Treat är ett unikt belöningsverktyg som gör hundträning roligare, enklare och säkrare. Med Train'N'Treat kan du belöna din hund med godis på ett smidigt och effektivt sätt, utan att behöva oroa dig för att bli biten eller få kladdiga, smutsiga händer och jackfickor. Hur fungerar Train'N'Treat? Train'N'Treat är ett litet, verktyg som består av två delar, en behållare för godis och... Visa fortsättningen

Train'N'Treat: En revolution inom hundträning

Train'N'Treat är ett unikt belöningsverktyg som gör hundträning roligare, enklare och säkrare. Med Train'N'Treat kan du belöna din hund med godis på ett smidigt och effektivt sätt, utan att behöva oroa dig för att bli biten eller få kladdiga, smutsiga händer och jackfickor.

Hur fungerar Train'N'Treat?

Train'N'Treat är ett litet, verktyg som består av två delar, en behållare för godis och en knapp. För att belöna din hund, lägger du din hunds favoritgodis i behållaren, trycker på knappen och låter din hund sniffa på apparaten. När din hund sätter nosen mot knappen, klickar det till och en bit godis faller ut.

Fördelar med Train'N'Treat

  • Säkerhet: Train'N'Treat skyddar dina händer så att du inte råkar bli biten.
  • Enkelhet: Det är enkelt att använda Train'N'Treat.
  • Smutsfritt: Med Train'N'Treat blir ite dina händer smutsiga och kladdiga när du belönar din hund.
  • Roligt: Din hund kommer att älska att få godis från Train'N'Treat.
  • Hållbart: Finsktillverkat

Train'N'Treat är tillverkat av hållbart träfiberbiokomposit, vilket är ett miljövänligt material som gör att Train'N'Treat har en betydligt lägre miljöpåverkan än liknande produkter tillverkade av plast. Train'N'Treat är också en 100% finsk produkt som tillverkas lokalt i Finland.

Train'N'Treat: Ett roligt belöningsverktyg för både hundägare och hundar

Train'N'Treat är mer än bara ett belöningverktyg för hundar. Det är också ett verktyg som kan hjälpa dig att skapa en starkare koppling till din hund. Genom rolig, säker och enkel hundträning, som grundar sig i en positiv förstärkning, kan du lära din hund nya saker och stärka er relation.

Gör hundträningen roligare, enklare och säkrare för både dig och din hund med Train'N'Treat!

2023-11-13
349.00 kr
349.00 kr
  • På lager.
  •