Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Silveröverdrag till Tält

Silveröverdrag till Tält är en svalkande silverduk som används som överdrag på utställningstält/campingtält för att reflektera solens strålar och på så vis hålla tältet svalt. Idealiskt för varma dagar på utställning, tävling, vandring eller camping. Reflekterar hela 90-95% av solens strålar. Mer info

1 495 kr
Beställningsvara. Längre leveranstid kan förekomma. Leveransen skickas först när alla varor i ordern finns i lager.
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Detta överdrag till utställningstält/tält reflekterar 90-95% av solens strålar. Detta silvertält är alltså ett överdrag till ditt befintliga utställningstält/campingtält. Silverdukens vävkonstruktion gör att luften kan stömma igenom duken och gör på så vis detta överdrag idealiskt för varma dagar på utställning, tävling, vandringen eller campingen.

Tältet kommer i en praktisk väska med dragkedja och handtag för en praktisk förvaring. Tältet har påsydda snören som knyts fast i tältes hörnpinnar och tak. Det har även öljetter i nederkanten för att slå samman med tältets pinnar i gräset. Sidorna är upprullningsbara och knyts enkelt fast med ett snöre.

Mått: Botten 3m, övre del av sidor 2m. Passar de flesta 3x3m tält. Se mer i videon nedan.

Användning

  • En silverduk till tält som reflekterar solstrålar.

Vill du veta mer om Silveröverdrag till Tält

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever