Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!
70% rabatt

Ruffwear Summit Trex™ Boots

Ruffwear Summit Trex™ Boots är de ultimata hundskorna för vardagspromenader. Skor kan bara skönt och skyddande för hundens tassar när det är katt och snårigt i marken eller framåt våren när sand och salt ligger kvar på asfalten efter vintern. Mer info

119 kr
395 kr Spara 276 kr
OBS! Utförsäljning, först till kvarn gäller!
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Ruffwear Summit Trex™ Boots har en sula med bra grepp, slitstark och som formar sig efter tassens ergonomi. Skona sitter bra på plats med hjälp av spännbandet. Tänk på att hunden kan behöva vänja sig vid att ha skor på fötterna, men redan efter ett par meter brukar hunden förstå att det inte är några konstigheter. Kommer i pack om 2st skor, i en fin "Twilight Gray"-färg.

Användning

  • Ordentliga vardagsskor för hunden.

Så mäter du din hunds tassar

Storlek Mått på bredaste delen av tassen
38 mm 38 mm
44 mm 44 mm
51 mm 51 mm
57 mm 57 mm
64 mm 64 mm
70 mm 70 mm
76 mm 76 mm
83 mm 83 mm

Storleksguide för hundskor

  1. Tassen längd, mät från bakre delen av tassen fram till den trampdyna som pekar längst ut. Du måste sedan även räkna med längden på klorna. Hundens klor måste vara nyklippta för att det skall bli rätt.Tassen längd, mät från bakre delen av tassen fram till den trampdyna som pekar längst ut. Du måste sedan även räkna med längden på klorna. Hundens klor måste vara nyklippta för att det skall bli rätt.
  2. Tassens beredd, mät tvärs över tassens bredaste ställen.Tassens beredd, mät tvärs över tassens bredaste ställen.

Ett tips kan vara att ställa huden på ett papper och rita av tassen för att sedan mäta. Om måtten på hudens tass ligger mellan två storlekar skall man alltid välja den större storleken. De mått som du fått fram motsvarar alltid yttermåtten på en hundsko.Ett tips kan vara att ställa huden på ett papper och rita av tassen för att sedan mäta. Om måtten på hudens tass ligger mellan två storlekar skall man alltid välja den större storleken. De mått som du fått fram motsvarar alltid yttermåtten på en hundsko.

Recensioner

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever