Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

 

Real Complete katt

Real Complete katt är ett komplett färskfoder för katter förpackat i frysta korvar som täcker alla näringsbehov. OBS! Nya bättre leveransvillkor gäller, läs mer nedan! Mer info

17 kr
Beställningsvara. Längre leveranstid kan förekomma. Leveransen skickas först när alla varor i ordern finns i lager.
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Real färskfoder innehåller allt som katten behöver för att må bra hela livet. Du och jag kanske gillar färgglad mat som luktar gott med massa goda kryddor. Katten gillar kött och inälvor och inte alls i första hand fisk som vi har hört sen barnsben.

Real Färskfoder har mycket hög upptaglighet. Katter är karnivorer, fodret är därför anpassat efter deras tarmar och näringssystem. Det innebär att dom får mindre och mer hård avföring. Real ger din katt hälsosam mat som ger energi, lågt glykemiskt index, fin hud och päls, god hälsa och bra tandhygien.

Utfodring

Rekommenderad daglig utfodringsmängd till en normalviktig katt är 3- 4% av kroppsvikten. Väger katten 5 kg utgår man från 200 g Real Färskfoder per dag. Hur mycket katten behöver beror mycket på kattens ålder och aktivitetsnivå, så det är viktigt att du provar dig fram till vad som är just din katts energibehov.

Kattungar kan äta upp till 10% av kroppsvikten per dag.

Korvarna bör tinas i kylskåp, men om du behöver tina köttet fortare så kan du lägga förpackningen i kallt vatten. Korven håller i 2-3 dagar i kylskåp. Eftersom Real Färskfoder är rå färskvara så är det viktigt att det inte står framme hela dagen. Håll kattskålen ren och erbjud din katt färsk mat varje gång. Det är viktigt att tvätta händer och redskap och se till att den obehandlade kattmaten inte kommer i kontakt med andra livsmedel i kylskåpet eller på köksbänken.

Användning

  • Färkfoder för katter förpackat i en fryst korv som täcker alla näringsbehov

Leveransinformation

Real frysta kattkorvar måste köpas minst 7 kg vilket motsvarar 35 korvar för att hålla kylan. Det går bra att blanda fritt mellan de två olika sorter av Real kattkorvar. Vi skickar våra leveranser måndag till onsdag för att vara säkra på att produkten kommer fram till dig innan helgen.
OBS Vi skickar inte frysvaror med lantbrevbärare då fodret tyvärr riskerar att tina under frakt. Vi ersätter inte beställningar lagda till adresser på lantbrevbärarlinje.
OBS Vi skickar inte frysvaror med lantbrevbärare då fodret tyvärr riskerar att tina under frakt. Vi ersätter inte beställningar lagda till adresser på lantbrevbärarlinje.

Innehåller

Kyckling (hals, hjärta, krås)
Nöt (hjärta, lever)
Grishjärta
Vitaminer
Mineraler
Melass

Frågor om Real Complete katt

Recensioner

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever