Vi använder cookies för att spara din kundvagn, val och inställningar på sajten. Genom att fortsätta godkänner du detta.  Mer information
Jag accepterar cookies

Behandling I Förebyggande Syfte

Har en kastrerad hankatt på 8 år som inte har några urinvägsbesvär men vet att detta lätt kan uppstå och att åldern kanske påverkar. Kan jag påbörja behandling av Cystease redan nu i förebyggande syfte? Om så är fallet ska denna behandling pågå livet ut?

Elin svarar

Hej! Jag har inte sett någon information om huruvida man har effekt av förebyggande behandling med cystease. Det kommer sannolikt inte att skada din katt, så om du vill prova så kan du göra det. Andra saker som är nog så viktigt är att se till att hålla katten i normal vikt (ej överviktig), samt att se till att katten får i sig ordentligt med vätska (ha vattenskålar på många ställen hemma, ge blötmat eller häll extra vatten på torrfodret), samt se till att din katt inte utsätts för onödig stress. Om du vill veta om hur man optimerar hemmamiljön för din katt så kan du gå in på www.veterinaren,nu, klicka på katt, sedan bra att veta och sedan beteende, så finns det flera intressanta artiklar där. Lycka till!

Elin

Elin Lindell

Taggar

Cystease Douxo Katt/Kosttillskott Katt