Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Prima Cat Soup Tonfisk i Buljong

De flesta katter är väldigt kräsna och svåra att utfodra, därför har man i soup-fodret rikligt med saftig tonfisk- & skaldjurskött som rivits ner och som din katt kommer att ha svårt att motstå. Denna soppa är helt socker- och spannmålsfri. Mer info

34 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Egenskaper

Prima Cat Soup Kyckling i Buljong är ett våtfoder innehållande smakrik buljong. Portionspåsen innehåller 100% äkta, högklassig och saftig tonfisk. Denna soppa är helt socker- och spannmålsfri. Ett unikt och hälsosamt kompletteringsfoder som passar för katter med känsliga magar. De flesta katter är väldigt kräsna och svåra att utfodra, därför har man i soup-fodret rikligt med saftigt rivet tonfiskkött och skaldjur och som din katt kommer att ha svårt att motstå. Eftersom kattens främsta vätskekälla bör ske från maten lämpar sig mat som naturligt innehåller mycket vätska, såsom soup-kompletteringsfoder. En utmärkt komplettering till kattens dagliga kost och för att öka intaget av vätska.

Utfodring

Servera en bit/dag (katt på 4–5 kg) vid rumstemperatur som tillägg till ett komplett måltid. Rik på buljong, lämplig som supplement i kattens dagliga vatteninta. Förvara produkten på en sval och torr plats. Öppnad förpackning förvaras i kylen. Bäst-före-datum, se stämpel.

Användning

  • Spannmålsfri och majsfri.

Innehåller

Fisk och biprodukter (tonfisk 20%)

Näringsdeklaration

Råprotein 6,8%
Råfett 0,2%
Råaska 0,4%
Råfiber 0%
Fukt 90%

Vill du veta mer om Prima Cat Soup Tonfisk i Buljong

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever