Vi använder cookies.

010-206 78 80
Gratis hemleverans över 500kr!

Oster A6 Slim Klippmaskin

Oster A6 Slim är en lättviktsklippmaskin som kombinerar en ergonomisk design med en kraftig motor med 3 hastigheter. Detta är en proffesionell maskin, läs noga hela produktbeskrivningen innan köp. Mer info

1 795 kr
Tillfälligt slut. Ring eller maila oss för mer info!

Egenskaper

De tre klipphastigheterna gör maskinen mycket allsidig och ett helt nytt system gör klippning och trimning med Oster A6 till en otroligt behaglig och effektiv upplevelse.

Observera att detta är en professionell maskin och instruktionerna bör läsas noga innan användning. Använd inte maskinen för länge då maskinen/skrären blir varma. Maskinen kan även låta obehagligt för hundar och katter. Har ditt djur aldrig blivit klippt innan - sätt till en början på maskinen utan att klippa för att introducera ljudet för ditt djur. Vi kan tyvärr inte ta tillbaka använda klippmaskiner.

Maskinen levereras utan skär, glöm inte beställa i samband med ditt köp. Är du osäker på vilket skär du ska ha, läs skärguiden här eller kontakta vår kundtjänst. Fel skär till ditt djur kan leda till att skäret klipper för mycket/för lite päls. Tyvärr kan vi inte ta tillbaka använda skär. Oster A6 Slim är kompatibel med Oster-skären.

Användning

  • Klipp/ trimmaskin för alla husdjur
  • Schamponera ditt husdjur så att pälsen inte är smutsig
  • Olja in skäret mellan användning
  • Ta av skäret från maskinen när det inte används
  • Släng inte ned maskinen med skäret på, skäret kan då bli snett

Produktfilm

Frågor om Oster A6 Slim Klippmaskin

Recensioner

Besök VetZoo på sociala medier!

VetZoo.se drivs av VetZoo AB

Vårt organisationsnummer är 556811-1800 och vi grundades den vackra våren 2010

We U 4-ever